Ο οίκος φωτιστικών «Vasilias Interior Lighting Solution» είναι μια από τις δυναμικότερες Ελληνικές παραδοσιακές εταιρείες στον σχεδιασμό, την μελέτη και την υλοποίηση ποιοτικών εφαρμογών φωτισμού εσωτερικών χώρων.

Ιδρύθηκε το έτος 1981 και σημείωσε ραγδαία αύξηση σε μικρό χρονικό διάτημα. Απασχολεί εξειδικευμένα άτομα, τα οποία με την συνεχή εκπαίδευση που τους παρέχεται και την εμπειρία που απέκτησαν, μπορούν να ικανοποιήσουν τους πελάτες της εσωτερικής αλλά και της εξωτερικής αγοράς.

Από το 1999 άρχισε η ανάπτυξη της εταιρίας στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να υπάρχουν πελάτες σε Κύπρο, Βέλγιο, Ρωσία, Μαρόκο, Καναδά, Αυστραλία και συνεργασίες με εταιρείες από Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία και Λιθουανία.

Η διοίκηση της επιχείρησης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά με αποτέλεσμα την παραγωγή φωτιστικών πρότυπο για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Η εταιρεία μας έχει παρευρεθεί στις μεγαλύτερες εκθέσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους φωτισμού και εσωτερικής διακόσμησης.

  • HELEXPO Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
  • Ηλεκτροτέκ, Αθήνα, Ελλάδα
  • Light & Building, Frankfurt, Germany
  • Euroluce, Milano, Italy