Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρεία μας «Βασιλειάς Αριστείδης και Σια Ο.Ε.» στο πλαίσιο της άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησής σας εφαρμόζει πρωτόκολλα ασφαλείας κατά το στάδιο πληρωμής της χρηματικής σας συναλλαγής και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου τιμολόγησης προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης). Σε αυτό το πλαίσιο, το κατάστημά μας προβλέπει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πως θα πληρώσετε;

Εύκολα, γρήγορα και με ασφαλή τρόπο μπορείτε να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας και να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβασμάτων σε τραπεζικό λογαριασμό ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking στις ακόλουθες τράπεζες:

EuroBank
GR9202600600000010200642651
Alpha Bank
GR5201407160716002002004100
VivaWallet
GR1670100000000734310021470

Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected] ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται στο νόμισμα τιμολόγησης του καταστήματός μας (EUR), ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάποιο άλλο νόμισμα για την απεικόνιση των τιμών του καταλόγου. Στην περίπτωση αυτή, το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε EURΟ αναγράφεται κάτω από το γενικό σύνολο στο νόμισμα που έχετε επιλέξει.

Για όσους πελάτες δεν διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσουν με μετρητά την παραγγελία τους τη στιγμή που θα την παραλάβουν από το φυσικό μας κατάστημα. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις (Ν. 3842/2010 και Ν. 5073/2023), όλες οι συναλλαγές που υπερβαίνουν το ποσό των 500,00 € ανά παραγγελία τόσο προς ιδιώτες με απόδειξη λιανικής όσο και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις με τιμολόγιο πώλησης θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με την χρήση τραπεζικού μέσου και δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.

Η χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας για τις αγορές σας τόσο στο ηλεκτρονικό όσο και στο φυσικό μας κατάστημα  είναι ένας ευέλικτος και ασφαλής τρόπος πληρωμής.

Το κατάστημά μας (φυσικό και ηλεκτρονικό) δέχεται όλες τις ακόλουθες κάρτες:

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Diners – Discover
 • Klarna*
 • American Express®
 • Payconiq*
 • Bancomat*
 • Alipay
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Google Pay

 

Όσον αφορά τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κατά την διαδικασία πληρωμής των προϊόντων με την κάρτα σας μεταφέρεστε αυτόματα, σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών PCIDSS όπου θα σας ζητηθούν απαραίτητα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής στοιχεία όπως ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της, το ονοματεπώνυμο όπως αυτό αναγράφεται σε αυτήν καθώς και ο τριψήφιος αριθμός Card Verification Value (CVV) για τις κάρτες Visa, Card Verification Code (CVC) για τις κάρτες MasterCard και Card Identification Number (CID) για τις κάρτες της American Express, ο οποίος και αναγράφεται στο πίσω μέρος κάθε κάρτας. Το πρωτόκολλο για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία της ανταλλαγής δεδομένων σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών.

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής δεν υφίσταται η δυνατότητα καταβολής του τιμήματος σε δόσεις.

Όλες οι συναλλαγές με την Βασιλειάς Αριστείδης και ΣΙΑ Ο.Ε. (φυσικό κατάστημα και e-shop) γίνονται σε Ευρώ (€).

*Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου, καλώντας στο 2310 652 970 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης [email protected]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα και σας αποστέλλουμε επιβεβαιωτικό e-mail ακύρωσης.

Search
×